Amusetour: het lekkerste evenement van Vlieland

0

De vierde editie van Amusetour maakt in het laatste weekend van september de oversteek naar Vlieland. Tien restaurants en hotels halen alles uit de kast om fijnproevers en eilandliefhebbers te verrassen. Volgens ‘Vlieland-kundigen’ is deze culinaire ontdekkingstocht één van de leukste, maar zeker het lekkerste evenement van het eiland.

Het idee achter de Amusetour is eenvoudig. Op Vlieland staan op zaterdag 27 september tien restaurants voor je klaar met een mooi hapje en een bijpassend glas wijn. Ideaal om op de fiets het eiland culinair te verkennen. Niet alleen lekker, maar ook sfeervol: op veel locaties is live muziek en wordt er tot in de late uurtjes gedronken en gedanst.Je kunt onder meer proeven in restaurants als De Dining, Herberch van Flielant, Restaurant Bravoure, Plezant en Vlielandse Verrassing.

amusevlieMooie weekend-arrangementen
Een losse Amusetour-kaart kost 47,50,-. Maar je kunt het Amuse-weekend nog langer en mooier maken. Voor de perfecte eilandbeleving biedt een groot aantal hotels een Amusetour-arrangement. Voor zo’n 180 euro per persoon heb je een overtocht, twee overnachtingen met logies en ontbijt en een Amusetour-kaart ‘in de broekzak.’ Camping Stortemelk biedt zelfs voor 123 euro een tentarrangement. Geen geld voor een weekend Vlieland en een proeverij in tien top-restaurants.

Eerste hotels al volgeboekt
Overigens moet je er wel snel bij zijn. De Vlielander editie van de Amusetour is populair: twee hotels zijn nu al volgeboekt, zes anderen hebben nog een aantal plekjes over voor de culinaire ontdekkingsreiziger. Boek snel, want ook voor deze tour geldt: hij wacht op niemand….

  • Kaarten regelen of een arrangement boeken? Kijk op de website van Amusetour.
  • Kijk ook eens op de Facebook-pagina van de Amusetour
  • Filmpje: een sfeerimpressie van de Vlielander Amusetour 2013

    Share.

    About Author

    Leave A Reply