Struûn Texel: hét podium vol verrassing

0

Cabaret, jazz, pop en wereldmuziek: en veelal van eilander bodem. Dat is Struûn Texel. Het cultuurevenement beleeft eind november z’n tweede editie. Voor jong en oud. Drie dagen lang genieten van een podium vol verrassing.

Struûn: lekker rondneuzen

Strûnen is Texels dialect voor lekker rondneuzen. Kijken of er iets voor je bij zit. En dit is ook de opzet van het Struûn-festival. In Oosterend en Den Burg komen in drie dagen tijd bijna honderd koren, bands, cabaretiers, singer-songwriters en toneelgezelschappen aan bod.

Sfeervol Texel

Logo Strun TexelStruûn staat ook voor de gezelligheid van de donkere dagen. Prachtig verlichte routes leiden je langs de 16 podia in de dorpen. Er rijden zes pendelbussen tussen Oosterend en Den Burg zodat je de sfeer in beide dorpen mee kunt pakken.

Kunstmarkt en culinair

Naast verrassende optredens heeft Struûn nog meer te bieden. Diverse restaurants staan in het teken van Struûn en onthalen je met Texeler gastvrijheid. Daarnaast is er een kunstroute en kun je genieten afterparty’s in de cafés en kroegen.

Overnachten op Texel

Natuurlijk is er niets leukers om een het Struûn Weekend van vrijdag tot en met zondag mee te maken. Via de Landalparken op Texel kun je in november gebruik maken van leuke najaarskortingen. Kijk eens op:

Kortom 21, 22 en 23 november beleef je ’t op Texel

> Check ook de website van Struûn Texel 

Share.

About Author

Comments are closed.