Horizontoer: een vloot vol kunst en cultuur

0

Van pop tot cabaret, van straattheater tot kunst: Horizontoer trekt in augustus voor de 26ste keer in een vloot over het Wad. Aan boord aanstormend talent en doorgewinterde professionals.

HorizontoerHet festivalprogramma van Horizontoer barst ook dit jaar van de muziek, cabaret, straattheater en talent. Deze editie varen onder meer Eefje de Visser, Janne Schraa & Ronald Snijders, Sofia Dragt en When we are Wild mee.

Cultuurhoppen
In tien dagen hopt de vloot met authentieke, historische zeilschepen, vol talent en vakantiegangers van eiland naar eiland. Op de eilanden en in de Waddenhavens laten honderd talenten op 65 locaties het beste van zichzelf zien en horen.

Vaar mee
Je kunt de toer bezoeken per eiland. Maar misschien nog wel leuker: je kunt achter de toervloot aanzeilen met je eigen boot of meevaren op één van de toerboten zelf. De meeste optredens zijn gratis.

Toerschema
1 aug. Harlingen – 2/3 aug. Texel – 4/5 aug. Terschelling – 6 aug. Waddenzee – 7 aug. Vlieland – 8/9 aug. Ameland – 10 aug. Harlingen.

Over Horizontoer
Horizontoer is het grootste varende, culturele muziek- en (straat)theaterfestival van Europa, dat een platform biedt aan serieus aanstormend cultureel talent. Op 1 augustus 2014 meert het festival voor het 26ste achtereenvolgende jaar aan in de havens van de Waddeneilanden.

Lees hier de Festivalkrant:

http://www.facebook.com/Horizontoer

Share.

About Author

Leave A Reply